INVIGNINGSFEST! 🎉 Just nu får du 50% rabatt på en ny hemsida, eller på uppdatering av din befintliga site. Du hittar erbjudandet här 👈

OM SALTY STUDIO

Din personliga webbyrå.

Kunskap

Genom att hålla mig uppdaterad med de senaste teknikerna och branschtrenderna kan jag erbjuda dig som kund innovativa och effektiva lösningar.

Samarbete

Jag värdesätter ett nära samarbete med dig som kund. Varje projekt är ett partnerskap där vi arbetar sida vid sida för tillsammans ge din vison liv.

Trygghet

Du kan känna dig säker med vetskapen om att jag alltid är här för att stödja dig, från idé till färdig produkt och vidare. Du kan fokusera på din verksamhet medan jag tar hand om resten.

Hej! Jag är Evelina. 👋

Jag är en webbutvecklare med en passion för småföretagande och entreprenörskap. Som en kreativ pixelperfektionist trivs jag i gränslandet mellan design och teknik. Varje hemsida är för mig en chans att skapa en användarupplevelse som inte bara ser bra ut utan också fungerar perfekt.

Jag brinner för att hjälpa småföretag att växa och lyckas. Din framgång är min högsta prioritet, och tillsammans strävar vi efter att optimera din digitala närvaro och skapa långsiktiga resultat. Jag förstår de unika utmaningarna som småföretagare och entreprenörer står inför, och jag är här för att guida dig genom den digitala djungeln.

 

Evelina Norlin, ägare Salty Studio

Varför ska du anlita mig?

Med min bakgrund inom webbutveckling kombinerar jag teknisk expertis med kreativ design för att leverera webbplatser som gör skillnad. Varje projekt är ett samarbete där vi tillsammans formar din vision till verklighet. Jag är här för att se dig lyckas som egenföretagare och för att din digitala resa ska bli så smidig och framgångsrik som möjligt.

Mitt mål är att bygga en långsiktig relation med dig som kund, och vara en pålitlig partner i din digitala resa. Låt oss tillsammans skapa en stark digital närvaro som får ditt företag att blomstra. Jag ser fram emot att hjälpa dig att nå nya höjder!

Kundkärlek 🫶  

”Jag fick mycket proffesionell hjälp och en ny snygg hemsida till ett rimligt pris.
Jag kan varmt rekommendera Salty Studio.”

- Stefan, yogatalks.se

”Använde denna firma för logodesign och hemsida. Enkel att kommunicera med, tillmötesgående och mån om att man är nöjd med sin produkt.”

- Erik, msvirgo.com

”Jag är mycket nöjd med hemsidan. Den är snygg och lättnavigerad. Lätt att jobba med Evelina. Kan rekommendera henne.”

- Anders, anderstrad.se