INVIGNINGSFEST! 🎉 Just nu får du 50% rabatt på en ny hemsida, eller på uppdatering av din befintliga site. Du hittar erbjudandet här 👈

TJÄNSTER

Jag erbjuder helhetslösningar för din digitala närvaro. Mindre krångel, mer tid till det du är bra på 🔥

Tilltalande design och hög funktionalitet är det som genomsyrar alla projekt jag tar mig an. Jag brinner även för att förenkla och effektivisera ditt företagande. Ta steget mot en effektivare och framgångsrik online närvaro med mig – mindre bekymmer, mer tid att ägna åt det du älskar!

En man framför två skärmar

E-handel

Salty Studio levererar skräddarsydda e-handelslösningar med fokus på användarvänlighet och säkerhet. Från design till hosting, skapar vi effektiva online-plattformar, så att du framgångsrikt kan sälja dina produkter och tjänster.

En laptop på ett skrivbord med en kanna kaffe

Hemsida

Jag skapar skräddarsydda sökmotorvänliga hemsidor som kombinerar estetik och funktionalitet. Med expertis i webbdesign och utveckling erbjuder vi användarvänliga plattformar som stärker ditt företags digitala närvaro.

En kvinna framför en dator med kaffe i handen

Underhåll & hosting

Trött på tekniskt strul? Kolla in Saly studios underhålls- och hostingtjänst! Jag säkerställer att din hemsida förblir aktuell, säker och optimalt presterande, vilket ger dig lugn och frihet att fokusera på din verksamhet.

Hittar du inte det du vill ha? Kontakta mig så kan vi skräddarsy ett paket som passar dig!

66 OUTLINE FLOWER 2