INVIGNINGSFEST! 🎉 Just nu får du 50% rabatt på en ny hemsida, eller på uppdatering av din befintliga site. Du hittar erbjudandet här 👈

UNDERHÅLL FÖR HEMSIDA

Optimerad och säker hemsida med ett underhållspaket

Spara tid & pengar

Stressfri digital närvaro

Pålitlig support

UNDERHÅLL FÖR HEMSIDA

Trött på tekniskt strul? Förenkla din digitala närvaro med ett underhållspaket.

Är du trött på tekniskt strul, ständiga uppdateringar och krångel? I så fall har jag lösningen för dig! Med ett underhållspaket ser jag till att din hemsida eller webbshop fortsätter att fungera och prestera på topp även efter lansering. Jag tar hand om allt från säkerhetsuppdateringar och hastighetsoptimering till regelbunden backup och innehållshantering. Du behöver aldrig mer oroa dig för tekniska problem som kan påverka din verksamhet negativt. 

Underhåll bas

Säkerhet

  • Daglig backup
  • Daglig scanning efter säkerhetsrisker och åtgärder vid behov
  • Daglig övervakning för oväntade ändringar
  • Återställning från backup vid behov

Support

  • Teknisk support via mejl

Prestanda

  • Veckovis uppdatering av webbplatsen mjukvara
  • Månadsvis rapport innehållande data om trafik, prestanda etc.
  • Driftstoppsövervakning: Webbplatsen scannas var femte minut för eventuell driftstopp

Pris: 499 kr/mån + moms

Tillval

 

Hosting
+ 99 kr/mån
  • Hosting på vår server
  • SSL certifikat
Extra support
+ 599 kr/mån

1h dedikerat till din sajt varje månad, till t ex uppdatering av innehåll (normalt fakturerar jag 899 kr/tim)

FÖRVIRRAD?

Vanliga frågor och svar

K
L
Varför behöver jag ett underhållspaket?

Ett underhållspaket för din hemsida är avgörande för att säkerställa dess långsiktiga funktion och säkerhet. Regelbundet underhåll förhindrar säkerhetsrisker genom att hålla plugins och teman uppdaterade, vilket minskar risken för hackning och malware. Dessutom optimerar jag hemsidans prestanda, vilket förbättrar laddningstider och användarupplevelse, vilket är viktigt för att behålla besökare och förbättra SEO.

Regelbunden backup är viktigt för att kunna återställa din hemsida om den skulle bli hackad, eller helt enkelt om man råkar ha sönder något. Ett underhållspaket är en investering i ditt företag och dessutom slipper du lägga din tid på tekniskt strul.

K
L
Kan jag inte sköta min hemsida själv?

Visst kan du sköta underhållet själv, men det kräver tid och teknisk kunskap. Utan rätt kunskap kan du missa viktiga uppdateringar och säkerhetsåtgärder, vilket gör din hemsida sårbar för attacker och nedtid. Jag erbjuder kontinuerlig övervakning, snabb problemlösning och optimering, vilket säkerställer att din hemsida är säker, snabb och pålitlig utan att du behöver hantera tekniska detaljer själv.

K
L
Kan jag tackna underhållsavtal även om du inte byggt min hemsida?

Absolut! Det enda kravet är att din hemsida är byggd i WordPress.

K
L
Kan du hjälpa till med designändringar på min hemsida?

Jajjemän! Du kan välja att lägga till tilläggspaketet "Extra support" om du vill ha kontinuerlig hjälp med uppdateringar. För punktinsatser fakturerar jag 899 kr/timmen.

DIN PERSONLIGA WEBBIS

Är du i behov av punktinsatser på din hemsida?

Är du i behov av engångsinstaser på din hemsida? Kanske uppdatering av design, se över SEO eller optimering av prestanda. Låt mig vara din webb-hjälte on-demand!

Jag löser det mesta inom webb. Hör av dig och berätta vad du behöver hjälp med så hittar vi den perfeka lösningen för just dig!

Kvinna framför en dator, på sidan underhåll för hemsida